698.000.000 Ft XVII. Rákoskert Bp. XVII. kerület

Jelentés spam téves duplikált lejárt támadó

Eladó házak - lakások Dátum: 2015/10/20 Módosítva: 2015/10/20
  • Ország: Magyarország
  • Régió: Budapest
  • Város: Bp. XVII. kerület
  • Város negyed: XVII. Rákoskert

1 milliárd forint helyett most 698 millió forintért eladó Budapest egyik legigényesebb háza!

A XVII kert utolsó, egyik oldalon már mezőre néző 2190m2-es kertjén 1070m2-es nettó lakóterű legigényesebb kivitelű kastély jellegű minden luxussal felszerelt minden részletében tökéletesen kivitelezett nagy villa teljes berendezéssel eladó.

A park gondozott díszpark, örökzöldekkel, kövezett járóutakkal, két, patakkal összekötött aranyhalas medencével, személyzeti vagy kertész lakással.

A villa, vagy lehet kastélynak is nevezni minden részletében tökéletes kidolgozású, belső ajtók különböző nemes fákból készültek, kazettás kialakításúak és kézi faragásokkal díszítettek. Egyes belső ajtók íves kialakításúak íves sav-maratott üveg betétekkel. A falakon kazettás falburkolatok kézi faragású frízekkel, a stílushoz illően faragorr frízekben kaptak helyet a világítás kapcsoló sorozatok is ( a sok nagy kép fülre kattintva a 43. képen egy ilyen kapcsoló sorozat látható). A bútorok az ajtókkal és a falburkolatokkal azonos stílusban készültek faragott betétekkel, peremekkel, és politúrozott, profilosan csiszolt szélű üveglapokkal borított intarziás asztallapokkal. A mennyezetek kazettás fa betétesek , a kör alakú helyiségeken mesterien kidolgozott betétes fa kupolák vannak.

A ház asztalos munkái egy komplett asztalos műhely és egy fafaragó iparművész 5 éves mesteri munkáját dicsérik.

Az ajtó kilincsek az osztrák schönbrunni kastély kilincseinek hű másolatai.

A ház csillárjai antik jellegűek, egy magyar csillárkészítő mester különlegesen szép munkái, tömör bronz öntvények súlyuk 40- 100 Kg

A kör alakú közlekedő közepén tengervizes akvárium dús élővilágának látványa megnyugtat. Az akvárium körül kőrgyűrű alakú kézi perzsaszőnyeg e ház részére készült afganisztáni asszonyok egy éves munkájával.

A pincétől a tetőtérig hangtalan hidraulikus lift viszi a ház lakóit. A lift ajtói a többi ajtóhoz hasonló míves nemes fa ajtók, illeszkednek a ház enteriőrébe, belülről a lift minden oldala tükör.

A nappali, az ebédlő mind terasz és kertkapcsolatos az uszoda közepén a mennyezeten kör alakú üveg bevilágító van, az úszómedence feszített víztükrű 12x5méteres, az uszoda kert felőli oldalon hatalmas üvegfelülettel kapcsolódik a kerthez, nyáron a több elemből álló üvegablakok harmonikaszerűen nyithatók és a medence együtt él a kerttel.

* pince 350 m2: Garázs 320m2 10 gépkocsinak, torna terem, zuhanyozós fürdőszoba, mosókonyha, háztartási helyiség, kazánház, vízgépészeti helyiség, boros pince.; belmagasság: 2.80 m
* Földszint 648 m2: Előszoba, gardrób, dolgozó szoba, nappali, ebédlő, konyha, uszoda szaunával (140m2 benne a feszített víztükrű medence 12x5m), zuhanyozóval és WC-vel, vendég szoba, fürdőszoba, 2 szoba, szülői hálószoba szülői fürdőszoba, kis lakás nappalival konyhával hálószobával és fürdőszobával.; belmagasság: 3.40 m
* tetőtér 120 m2: bár helyiség, folyosó, moziszoba, raktár.; belmagasság: 2.70 m

Szerző értesítése

Mindíg kérdezze meg a tulajdonostól

  • Ki pontosan a tulajdonos, és milyen az ingatlan jogi helyzete?
  • Minden átalakítás engedéllyel épült-e?
  • Milyen építőanyagokból épült a ház?
  • Mennyit fizetnek jelenleg a közművekért, közszolgáltatásokért?